top of page

Anette Sandberg

Diplomerad medicinsk fotterapeut.

Jag är mycket ute på äldreboende, dagverksamhet och gör även hembesök i närområdet. Hos mig kan du förutom en klassisk medicinsk fotvård även få hjälp med vårtor, liktornar, svamp, nageltrång och andra förekommande fotproblem.

Susanne Selén

Massageterapeut av branschrådet Svensk massage

certifierad massör. (Juni 2000)

Jag har mest varit ute på olika företag och hjälpt personalen med diverse besvär, smärta och problem i rörelseapparaten.

Jag blandar olika tekniker, behandlingen är individanpassad och syftar till ökad cirkulation i muskler, släpper spänningar, låsningar och gör bindväven mer elastisk och vid behov ges tips på övningar & rörelser som extra hjälp.

Jag påbörjade min utbildning till Postural tränare enligt Optimum-metoden i mars 2018 och gick sista steget efter sommaren. Tanken med Postural träning är att hjälpa kroppen att återfå sin naturliga rörlighet och styrka, samtidigt som grundorsaken till eventuell smärta oftast försvinner då muskler och leder inte längre blir överbelastade.

Många går omkring med ständig smärta i sin kropp utan att förstå att anledningen faktiskt kan vara så "enkel" som en felställning.

Är du redo att ta nya tag och prova den fantastiska metoden som fler och fler pratar om, vill du ha ett eget personligt tränings-schema utifrån dina egna besvär?

Här får du det som passar dig utifrån din situation, gammal som ung, rörlig som orörlig, van eller ovan att träna!

Små, små övningar som gör stora resultat

"Även kallad framtidens sjukgymnastik

Behandlingar / Pris

Medicinsk Fotvård 

600:-

Hembesök i närområdet 

750:-

(Bokas via telefon)

Nageltrångsbehandling.

Vårtbehandling.

Pris är beroende på vilken typ av behandling och hur lång tid det tar.

Massage / Terapeutisk

25 min Massage

480:-

60 min Massage

750:-

80 min Massage

995:-

bottom of page